O mně

Začátek cesty

Od mala jsem měl vášeň pro cyklistiku a adrenalinové sporty. Když jsem poprvé usedl na kolo, objevil jsem lásku k ježdění a skákání, což mě později přivedlo k cyklotrialu. Tato extrémní cyklistická disciplína mě okouzlila svou náročností a technickými výzvami. Postupem času jsem se začal věnovat tréninku a soutěžím, a nakonec jsem se stal českým reprezentantem.

Díky této cestě jsem měl možnost závodit na nejvyšší úrovni, včetně Mistrovství světa a Evropy, kde jsem se setkal s vrcholovými cyklisty a rozvíjel své dovednosti na mezinárodní scéně.

U kola to nekončí

Vedle závodění se věnuji i prezentaci své vášně veřejnosti. Moje biketrialová show je kombinací dovedností na speciálním trialovém kole a kreativních překážek, které připravuji speciálně pro každou akci. Během roku účinkuji na různých akcích po celé České republice, kde se snažím předvést nejen své schopnosti, ale i inspirativní představení pro diváky všech věkových kategorií.

Nebeskávám se ale jen cyklistikou. Díky své vášni pro veřejné vystupování jsem se začal věnovat moderování. Mám tu čest moderovat různé sportovní a společenské události, což mě přivedlo ke spolupráci s Hitrádiem North Music. Moderování mi dává možnost spojit své komunikační dovednosti s láskou k hudbě a zábavě, čímž se stávám součástí široké kulturní a společenské scény

Tímto se snažím spojit svou vášeň, dovednosti a energii do každodenního života, a těším se na další výzvy a příležitosti, které mi mohou přinést nové poznatky a zážitky.

Něco málo z akce